Már csak néhányat alszunk és családi nap…

Több, mint egy hete hirdettük meg legutóbbi játékunkat (50%-os kedvezményt nyújtunk tűzvédelmi foglalkozásunkból egy óvodás vagy alsós iskolás csapatnak). A nevezési időszakot a szavazás követte, ahol hatalmas aktivitást mutattatok! Ezúton is köszönjük!

Akik szeptember 26-ig szavaztak, azok közt 5 darab családi belépőt sorsoltunk ki az Őszköszöntő családi napra. A program témája “Mesterségem címere…”, hiszen itt most egy délután alatt számtalan hivatást megismerhetnek és kipróbálhatnak az érdeklődők.

Találkozhattok velünk is, a MosolyGyár Győr csapata és a bérelhető tűzoltóautó vár minden kis képzeletbeli tűzoltó növendéket, hogy kipróbálhassák, megmászhassák és témához kapcsolódó játékokat játszanak. Emellett több mint tíz gyerekprogram köntösbe bújtatott hivatás lesz jelen az eseményen.

Ajándék jár annak, aki legalább 5 szakmával megismerkedik.

A MosolyGyár Győr facebook oldalán lehet továbbra is voksolni október 2-ig!!!

A Gönyűi Kék Duna Óvoda Kékcinke Csoportja és a Vörösmarty Mihály Ált. Iskola Kisbajcs, 4. osztálya van továbbra is versenyben. Nyereményükről részletesen itt olvashattok: https://tuzolto-berles.hu/oktatas

 

 

 

 

 

A nyertesek névsora:

  • Zsófia Badar
  • Szabóné Hajnalka
  • Budai Ágnes
  • Keresztes Judit
  • Mészárosné Zsuzsa

GRATULÁLUNK!

Mindenkit szeretettel várunk mi is és a szervezők (Kincskereső PS Egyesület) is a családi napra!

Időpont: Szeptember 30. 14:00-19:00 Helyszín: Győrszentiván, Kossuth Művelődési Ház sátor