Nyári tábor tűzoltós programmal!

 

Érkezéskor a gyerekeket tiszteletbeli tűzoltókká avatjuk egy fogadalom tétellel, ezáltal a tűzoltóautó körül érvényes szabályokat el is sajátítják. Tűzoltós játékok, vetélkedők széles választékával dolgozunk, melyet a résztvevők érdeklődésének megfelelően alakítunk.

A programelemek rugalmasan igazodnak a korosztályhoz és létszámhoz.

A tűzoltóautó minden felszerelésével már önmagában is szenzációs élmény, mi pedig ezt még kiegészítjük játékos – jó időben vizes – vetélkedőkkel.

 A program további részében pedig észrevétlenül csempésszük bele a tűzvédelmi tudnivalókat egy-egy játékos feladatba.

füstsátorban kipróbálhatják a füsttel nehezített látási viszonyokat. Korosztálytól függően kimenekítési feladatokat is kapnak a gyerekek.

A program lehetőségekről részletes tájékoztatást a helyszín, időpont, korosztály, létszám figyelembe vételével tudunk adni. Keress minket most!

“Múlt nyáron dolgoztunk együtt Melindáékkal, táborozó gyerekek délutáni programját szervezték nekünk, hetente egyszer, egész nyáron. Tetszett az elképzelés, az ötlet, viszont minden előzetes várakozásunkat felülmúlta a kivitelezés. Nem könnyű dolog egy egész délutánra lekötni gyerekeket, a szabadban, kütyük nélkül. Nekik ez tökéletesen sikerült, messze a legnépszerűbb csomag lett az Övék a kínálatunkon belül. Kedvesen, jól szervezetten, fegyelmezetten irányították a foglalkozásokat, a gyerkőcök nagyon élvezték és sokat is tanultak belőle. Okos és nagyon gyakorlat orientált, praktikus ismeretekkel gazdagodtak amik segítik Őket, hogy biztonságosabban élhessék mindennapjaikat. Csak ajánlani tudom minden gyerekes szülőnek!😊

Orosz Tamás Infokid Győr és Ugripark Kft. ügyvezetője