POMPI, a tűzoltó manó

Pompimese borító

Ez a hazánkban egyedülálló, szakemberek bevonásával készült mesekönyv csodás rajzokkal és izgalmas történetekkel tanítja meg a gyereknek, hogy mit tegyen, hogy megelőzze a tüzet, és mit, ha tűz van.

A 12 mese főszereplői Janka és Ottó. Az első részben Ottó meggyújt egy csillagszórót, majd a szemetesbe dobja, ami lángra kap. Valaki megmenti Őket, eloltja a tüzet, és a hamuba írja a nevét: POMPI.

A gyerekek elindulnak, hogy megkeressék… A kalandok során többször bajba kerülnek, de mindig jön a segítség. Meséről-mesére többet tudnak meg Pompiról, sőt… a végén találkozhatnak is vele.

Minden mese végén megtaláljátok az adott mesében fellelhető, megszívlelendő, fontos tudnivalók összefoglalását és a könyv végén még egy feladatlapot is megoldhattok!

Ez a mesekönyv egyetlen gyerek könyvespolcáról sem hiányozhat!

Megjelent Pompi, a tűzoltó manó – Kalandok Manófalván
című mesekönyv, ami a korábbi mesekönyv folytatása.

A mesekönyvben megismerhetitek Pompi szülőfaluját, gyerekkorát, a családját, barátait, miközben Pompi tovább tanítja Ottót és Jankát a tüzes okosságokra.

A két mesekönyv egymást kiegészítve fedi le a tűzvédelemhez kapcsolódó tudnivalókat és mindez a gyermekek számára érthetően és érdekesen!

Lapozz bele a mesekönyvbe

Ár:

3490 Forint/db + postaköltség

Személyesen is megvásárolható Győrben, a Szülők Házában a Gárdonyi Géza u. 3 alatt.

Nyitva tartás: hétköznap 8.00-16.00 óráig vagy telephelyünkön egyeztetés után: Győr, Fenyessor 40.

Könyvadatok:

KORCSOPORT:
ÍRTA:
ILLUSZTRÁCIÓ:
KÖTÉS:
OLDALSZÁM:
MÉRET:
KIADÓ:
4 éves kor felett
Toldi Zsuzsanna
Papp Luca
keményfedeles, cérnafűzött
80 oldal
200 x 210 mm
FROMET EXPERT Kft.

Megrendelőlap

Ha szeretnél még többet tenni azért, hogy a kisgyermek – akinek a könyvet szánod – teljes biztonsággal tudja alkalmazni a tűzvédelemmel kapcsolatos információkat,
ajánljuk figyelmedbe:

A mese örök. A mese pedig azért örök, mert a közönsége is örök. Amíg gyerekek vannak, addig mese is lesz, és a gyerekek sem változnak lényegesen, alapállásuk örök.

Csukás István