Tapasztalatból tudom, kemény szervezést igényel egy gyerekzsúr télen. A hideg hónapokban született gyerekek anyukáinak sokkal nagyobb kihívás a születésnapi bulik szervezése. Eddig még csak-csak boldogultunk, mert voltak olyan helyek (pl. játszóházak), ahol időjárástól függetlenül élvezhették a gyerekek a nekik szóló programokat.

Az utóbbi időben hatalmas fejtörést okoz számomra is a megfelelő módját megtalálni a barátokkal való ünneplésnek. Hiszen adott a gyermek, aki a többiekhez – és a korábbi “hagyományokhoz” – hasonlóan szeretne bulit tartani. Továbbá adott a szülő, aki szeretné felelősségteljesen, de méltóképpen megünnepelni ezt a vissza nem térő eseményt. Élményt ajándékozni, emléket adni gyerkőcének.

Ötletek záporoztak a fejemben heteken keresztül. Pláne, hogy a múlt évben sajnos egy kórházi látogatás meghiúsította az ünneplést. Sokszor eszembe jutott egy korábbi szülinapi party, amit otthon tartottunk, de a vendégekért lovas kocsival mentünk. Csodák csodájára mire haza értünk még a hó is szállingózni kezdett.

Az idei születésnap ismét kihívás elé állított, ami arra is motivál egyúttal, hogy segítsek a “sorstárs” édesanyáknak.

Dobjunk össze közösen egy ütős szülinapi bulit!

Éppen ezért szeretném felajánlani azt a lehetőséget, hogy tűzoltóautós látogatással színesebbé és élménydúsabbá tegyük az otthon tartott szülinapi bulit. Egy kis meglepetéssel is készülünk az ünnepeltnek, melyet a bevetési ruhás tűzoltóink adnak át érkezésünkkor! Ezután a tűzoltó autóba be lehet szállni, sisakot felpróbálni, fotózkodni, eszközöket megismerni…

Legyen 2021-ben a legmenőbb születésnap!

Részletekért, ajánlatért, időpont egyeztetésért keress bizalommal:

https://www.tuzolto-berles.hu/kapcsolatfelvetel/