Zoltán Répás

Jó egészségi állapot. Lyukas fogad sem lehet. Utána jön egy pszichikai és fizikai felmérő. Miután ezeket az akadályokat sikerrel vetted jön az alapfokú tanfolyam.

Roland Varkoly

18. Életév betöltése, büntetlen előélet, az állampolgári jogainak a korlátozásának elfogadása, és érettségi mindenképpen, persze ez változhat mire te oda kerülsz, aztán fizikai, pszichikai és egészségügyi alkalmasság, aztán a rendészeti alap és tűzoltó II. tanfolyam, ami 6 hónap.

Gábor Kalmár

Én 7 évet küzdöttem hogy hivatásos lehessek! Íme itt vagyok! Azóta egy szerparancsnoki sulit is elvégeztem! Szóval kitartással sokmindent elér az ember, ha igazán szeretné!

László Sajtós

Javaslom menjen be egy közeli laktanyába! Biztosan szívesen körbe mutogatják a felszerelést és beszélnek a munkánkról is. Mindig nagy élmény és nagy lendületet ad a továbbiakban… főleg a tanuláshoz, mert a nagy része még hátra van! Mindenképpen dicséretes választás, sokszor nehéz, de én az elmúlt idők alatt egyszer sem bántam meg, hogy ezt a hivatást választottam! ?

Péter Sipos

A mai világban egy vonulós többet tud segíteni mint némely iskola!!! Kérdezzen bátran, egy igazi család része akar lenni!

János Danczik

És ha ezek mind meg vannak akkor kellő alázat a hivatás iránt! Hiszen emberekkel és azok lelkével életük munkájának gyümölcsével javaival foglalkozunk.